tirsdag 28. juni 2011

Tusen takk til dere og tusen takk for meg!

Nå kommer historien om en jente som skulle til England til en ende og det syns jeg er veldig vemodig. Jeg har jo blitt veldig glad i bloggen min og det er trist nok å være hjemme fra England - nå skal jeg altså si farvel til dagboken min.

Jeg skal prøve å unngå å virke som at jeg har vunnet en Oscar, men noen fortjener likevel en takk. Tusen takk til dere som har fulgt med helt fra begynnelsen. Takk for alle gode kommentarer - de har hjulpet så mye på veien! Jeg er lei meg for at jeg ikke har fått svart på mange av de hyggelige ordene. En spesiell takk til Tonje som i den seneste tiden har kommet med så mange gode inspill og fått meg til å smile stort! Dere som fortsatt følger med - dere er velkomne til å legge igjen en siste avskjedskommentar (snufs)!

Selv om jeg er ferdig med mitt eget utvekslingsår, betyr ikke det at jeg gir blaffen i neste års utvekslingsstudenter. Jeg vil veldig gjerne følge med på bloggene deres, så legg igjen linken din her så skal jeg følge med!

Tusen takk for meg!

12 kommentarer:

 1. HEJDÅ IDA, vi har haft ett fantastiskt år och den här bloggen ska jag spara för alltid. <3

  SvarSlett
 2. :) har fulgt deg siden starten, kommer nok til å fortsette å følge med på den nye bloggen!

  SvarSlett
 3. takk for super blogg, alltid kos å bli oppdatert om hva som skjer i livet til en så god venn xxx ea

  SvarSlett
 4. Jeg har også fulgt deg siden starten, men må innrømme jeg har vært veldig dårlig til å kommentere. Siden jeg skal på utveksling til England om noen uker over 1 mnd (hjelp!), så har det vært fint å se at noen kan få det så fint som det ser ut som du har hatt det :)

  SvarSlett
 5. Har vært utrolig gøy å følge bloggen din!
  Selv skal jeg til Argentina i høst, så legger ved linken dersom du vil følge med!

  SvarSlett
 6. Åhh, trist! Har virkelig elsket bloggen din, og har lest den helt siden i fjor høst. Den har også vært med på å få meg til å ta avgjørelsen om å være utvekslingsstudent i England nå til høsten, så takk! :D

  SvarSlett
 7. Så kjedelig! :( Har også fulgt med på bloggen din ganske lenge. Syns det har vært utrolig spennende å følge med her! :) Jeg skal selv til Frankrike i august!

  SvarSlett
 8. det har vært kjempekjekt følge bloggen din, jeg kommer nok til å følge den andre bloggen din! Nå skal jeg til england om 2 år :) hihi.

  SvarSlett
 9. trist! Bloggen din har virkelig hjulpet meg med å forberede meg på det kommende året mitt i England! :)

  SvarSlett
 10. nice blog! I've a travelblog! if you want we can follow each other! ;)

  http://traveloguewithlove.blogspot.com/

  SvarSlett
 11. Very intersting!
  Visit my blog, become one of my members!!
  http://www.fashionvenice.com/2012/05/palazzo-ducale_21.html
  Fashionvenice.com

  SvarSlett
 12. Så kjedelig! Har vært veldig fint å følge bloggen din)) Liker å lese om England

  SvarSlett